Woon en werk in een interieur waar je gelukkig van wordt

“Ons huis en onze werkplek zijn het decor van ons leven. Dat decor kan ons dus maar beter energie geven, inspireren en ondersteunen. Ik vind het daarom essentieel dat mijn interieur het verlengstuk is van mijn persoonlijkheid en dat mijn werkplek woordeloos uitdrukt waar ik voor sta of belangrijk vind. Ik ben ervan overtuigd dat een interieur dat aan die voorwaarden voldoet de bewoners gelukkiger maakt.”

Efficiënte aanpak

“Mensen met een uitgesproken interieurwens zijn vaak ook mensen met een drukke agenda. Ze hebben weinig tijd om inspiratie op te doen, te snuisteren op websites en winkels te bezoeken. Laat staan dat ze de herinrichting of de aankleding van hun lege ruimtes kunnen opvolgen. Ik heb de voorbije jaren intensief met hen samengewerkt en mocht ervaren dat ze mijn kordate aanpak appreciëren. Na een persoonlijke kennismaking op de plaats die gerestyled moet worden, kom ik terug met 3D-visualisaties, moodboards en materiaalstalen. Het zijn efficiënte hulpmiddelen om snel beslissingen te kunnen nemen.”

Interieurdokter, geen architect

“Ik ben niet de zoveelste interieurarchitect die mensen een dure, mening opdringt. Daarom noem ik mezelf liever interieurdokter. Ik help klanten hun persoonlijke stijl vinden of verfijnen en op basis van hun budget concreet maken. Ik hecht daarbij veel belang aan mijn merkonafhankelijkheid. Stijl heeft immers niets met merken, laat staan met de prijs van merken te maken, maar alles met authenticiteit en het samenspel dat tussen de gekozen interieuritems ontstaat.”

Hilde De Rore,
Zaakvoerster

Maak nu een afspraak