De woonruimte of werkplek als verlengstuk van jezelf

Wil je van een lege ruimte een woon- of werkomgeving maken en ervaar je dat als een onoverkomelijke opdracht? Of zijn in je interieur al heel wat relevante elementen aanwezig, maar ontbreekt consequentie of structuur om je persoonlijke stijl tot zijn recht te laten komen?

We vertrekken van een zee aan kleuren, materialen, verlichting, meubilair en accessoires om vervolgens doelgericht te selecteren. We houden die elementen over die best bij jouw persoonlijkheid en ambitie passen.

Wat verwacht je van je interieur?

Ongeacht de functie van de ruimte die moet ingericht worden, starten we met een plaatsbezoek en een uitgebreid gesprek waarin je plannen duidelijk worden. Op die manier leer ik je persoonlijkheid kennen en kan ik achterhalen wat je belangrijk en mooi vindt.

3D-visualisatie met kleur- en materiaalstudie

Enkele weken nadat ik de ruimte heb opgemeten en ideeën heb laten rijpen, stel ik je mijn adviesrapport voor, inclusief een moodboard, een kleuren- en materiaalstudie en enkele 3D-visualisaties.

Uitvoering en personal shopping

Met materiaalstalen, stijlgidsen, inspirerende websites en winkellijsten help ik je je keuzes te verfijnen. Tot we uiteindelijk een helder beeld hebben en samen bepalen hoe de restyling zal uitgevoerd worden. De aankoop van materialen, accessoires en meubilair en de coördinatie van de uitvoering kan je aan mij overlaten.

 

Je wil je geen stijl laten opdringen, maar iemand die je helpt om knopen door te hakken en je de praktische bekommernissen van de restyling uit handen neemt.

Maak nu een afspraak